Dunya Jeung Éropa Poker Champions. Anu meunang

Maranéhanana nyaéta jalma anu hirup Ku poker

Unggal pamuter poker ngimpi of Jadi anu pangalusna hiji poé Jeung gaining pangakuan umum

Ieu mangrupa tugas hésé pisan, Jeung henteu kungsi baris sanggup Ngawujudkeun ngimpi maranéhanana.

Tapi, kabéh pamaén bisa kasampak Nepi ka Juara, diajar ti Eta, jeung coba pikeun meunangkeun Sahenteuna saeutik leuwih deukeut ka Tingkat skill. Anu aya maranéhanana, dunya poker Champions? Maranehna teuas pagawe anu geus Devoted loba taun kahirupan maranéhanana Ka poker. Maranehna masters of karajinan maranéhanana, Anu dipirig ku alus tuah. Upami anjeun keur saukur novice A poker player, mangka anjeun Kudu nyaho ngaran-ngaran sahenteuna Sawatara di antarana. Jeung artikel ieu bakal mantuan Anjeun diajar ngeunaan dunya Champions Of poker. Tapi, ieu resmi judul dileler Pikeun pamaén anu junun meunang Main event of the world Series of poker – utama Acara WSOP. Jeung di handap ieu anjeun Baris nempo ieu téh daptar Champions nu pangkolotna, nu panggedéna, Paling bergengsi jeung paling media-Katutupan kompetisi kaulinan dina dunya. Geus dilaksanakeun taunan saprak di Las Vegas.

Kanyataanna, judul resmi "jawara dunya Poker" teu aya

Saprak taun, kajadian utama tina WSOP geus dilaksanakeun jeung meuli-Di $, di aya-wates Texas Hold em.

Teh tien WSOP Kajadian Utama Narima pinggel emas, jutaan dollar Jumlah pasti gumantung kana jumlah Pamilon dina pasanggiri, kitu ogé Katuhu ka dianggap taun ieu Sacara dunya jawara of poker.

Saprak, salapan pamaén anu ngahontal Final tabel Kajadian Utama anu Disebut salaku "nopember Salapan", nu Mangrupakeun rujukan kanyataan yén ulin Di final tabel lumangsung dina November, sababaraha bulan sanggeus parantosan Kajadian Utama rounds awal. Nepi ka taun, WSOP dilaksanakeun Di Binion sacara tapal Kuda. Dina taun, jawara pindah ka Rio Sadaya Suite Hotel jeung Kasino.

Acara Utama ieu teu dilaksanakeun Sagemblengna di Rio, minangka pamungkas Tabel pamaén anu maén dina Tapal Kuda, jeung sagala kajadian Séjén anu diayakeun di Rio.

kaulinan anu dicoo sagemblengna di Rio. Kusabab ieu, Joe Hasyim dianggap Pamuter pamungkas meunang hiji Kajadian Utama dina the "bersejarah imah" Dunya Series of Poker. Manéhna ngayakeun catetan ieu keur Ngan hiji taun, sabab dina Taun, nu bungsu Kajadian Utama Jawara ieu Joe Cada, anu Heubeul taun. – jumlah pinggel emas meunang Di WSOP pinggel emas pikeun Taun nu teu dicokot kana Akun, saprak dina waktu nulis, Hasil resmi taun ieu teu Dijumlahkeun up. The World Series of Poker Éropa WSOPE nyaéta usaha munggaran Dilegakeun World series of poker Jeung poker turnamén di luar Amérika Sarikat, salaku WSOP kajadian Geus dilaksanakeun di Las Vegas Unggal taun saprak. Kahiji WSOPE, diayakeun dina, ieu Kahiji kalina nu WSOP pinggel Anu dipaparinkeun ka pamaén di Luar Las Vegas. Acara Utama ieu GBP, no-Wates hold em meuli-di Acara meunang ku norwegia pamuter Annette Obrestad hiji poé saméméh Ulang nya. Atuh ka ieu, manéhna jadi Bungsu saurang pamaén anu geus Meunang WSOP pinggel, jeung catetan Ieu teu bisa pegat di WSOP di Las Vegas, sakumaha Dina panerapan kiwari, umur minimum Pikeun kaulinan kasino di Nevada Ieu taun heubeul. Obrestad ieu bisa ulin WSOPE Sabab umur minimum pikeun kaulinan Kasino di INGGRIS nyaéta taun.

The world series of poker Éropa geus hiji identifier unik Ti WSOP Las Vegas, tapi Nurutkeun Harrah sacara dilaksanakeun luyu Jeung ngadegkeun tradisi.

Dina WSOP Éropa, nu kajadian Utama ieu hiji -dibikeun kajadian. The world Series of Poker Asia Pasifik WSOP APAC nyaéta Panganyarna perluasan branded World series Of Poker turnamén di luar Amérika Sarikat. Dina April, nu boga ngumumkeun Yén kahiji APAC WSOP bakal Diayakeun di April jeung pinggel Emas bakal dileler.

Pikeun date, ieu kabéh pamaén Anu geus junun meunang judul Jawara Dunya dina poker, kitu Ogé pikeun judul Jawara Éropa Jeung judul Asia-Pacific Jawara.

kiwari dimungkinkeun teu sora pohara Alus, anjeun satuju. Tapi naon anu bisa ceuk Pikeun yakin yén daptar ieu Meureun bakal masih jadi replenished Jeung pamaén anyar, jeung anu Weruh nu ngaran bakal dibéréndélkeun saterusna. Krasnaya Polyana judi zona, nu Aya di Sochi, ngumumkeun yén Dina bakal boga imah teu Ngan WPT Rusia.




poker kalkulator ihtisar poker calculator online upoker net pppoker cheats hud pikeun pppoker bot for cyber poker jujur poker kamar tanpa bot odds kalkulator poker béntang asisten poker game online pppoker download