Naon anu Bisa urang Diajar ti Poker

Jeung poker nyambungkeun sakumna tipe Ieu tina kaulinan

Jeung memang, ieu husus gameSababaraha kaulinan anu dumasar kana Strategi, saperti catur.

Di batur, sagalana geus ditangtukeun Ku kasempetan, ieu téh kumaha Slot mesin karya.

Katilu tipe ieu di mana Anjeun kudu nebak lawan karsa Meunang, saperti dina kaulinan barudak "Batu, kertas, gunting".

Kasuksésan gumantung boh dina strategi Of kasus jeung kamampuh pikeun bluff.

Pikeun maranéhanana anu kudu caang Émosi jeung nu rawan adventures, Poker brings pelesir nyata. Tangtu, manéhna owes bagian tina Kasuksésan-na ka media, nu Ngahurungkeun poker kana anyar "dream American." Koran jeung majalah, nempokeun TV, komo sakabéh saluran TV Rutin ngobrol ngeunaan pamaén anu Geus meunang hadiah leutik bari Milu dina online turnamén. Dina rasa, poker ayeuna anyar Kiasan pikeun bajoang a place In the sun: leuwih jeung Leuwih ngora urang nempo game Ieu salaku hiji kasempetan pikeun Earn kahiji maranéhanana "serius" duit. "Novice A pamuter sabenerna Bisa ngéléhkeun a seasoned Pro Cukup disangka," nyebutkeun Artur Voskanyan, Wakil Présidén rusia olahraga poker Federation. Unpredictability naon distinguishes poker ti Loba kaulinan séjén di tempat kahiji. Itungan jeung tuah narajang sakaligus Organically di dieu, jeung ieu Ngajadikeun kaulinan seru.SOK NYIMPEN HIJI SIRAH JELAS, TEU MEUNANG NGANCIK DINA KU GAGAL, TEU COBA DI SADAYA WARAGAD KA OUTPLAY BATUR ANU GEUS ANGERED ANJEUN SARENG HIJI HAL." Poker geus loba variétas, Jeung geus diputer di sakuliah Dunya - boh "hirup", dina poker Klub atawa di imah jeung Babaturan, jeung online, dina Internet. Ieu kaulinan téh intelektual, sarta Ku kituna elite, geus dina Tara jeung saperti Hobi salaku Golf, jangkrik, yachting. Politikus, diplomat, jeung pangusaha anu Hayang pisan pikeun méakkeun waktu Di kartu méja. dulur manggih hiji hal nu Beda dina poker. Palaku-pamakéan bakat maranéhanana, atlit-Pikagumbiraeun, panulis-kasempetan pikeun niténan Paripolah jalma lian.

sums badag, terus ujug-ujug Jadi millionaires

Leuwih ti éta, poker anu Diajarkeun di sakola! Nurutkeun Jean-Bayu Chicco, guru Di a Parisian sakola, anu Ngawanohkeun hiji jam mingguan latihan Kelas dina disiplin ieu dina Kelas-na, poker mantuan - taun Olds nungkulan pikagumbiraeun, jadi leuwih Sabar, ngamekarkeun logika, deduktif pamikiran Jeung abilities matematik. Jeung di sisi séjén samudra Atlantik, pentingna nalungtik poker di Dunya modern téh keur championed Ku Harvard University Professor Charles Nesson, babarengan jeung organisasi mahasiswa GPSTS. Naon palajaran teu poker ngajar pamaén? Aturan kaulinan di glance kahiji Anu basajan pisan. Anjeun kudu ngumpulkeun kombinasi lima Kartu nu leuwih hade ti Lawan sacara, sarta ku kituna Nyokot pot, nu ngawengku sadaya Pamaén bets. Atawa, lamun anjeun teu bisa Meunang, meunang kaluar tina kaulinan Jeung saeutikna karugian. Ieu anjeun bisa diajar aturan Di sapuluh menit jeung mangka Diuk turun pikeun ulin jeung Ngarasakeun kaulinan kahiji. "Jeung di waktu nu Sami, anjeun kudu diajar eta Sadaya nu hirup anjeun, nerapkeun Strategi anyar, jeung ngawasaan tipe Séjén kaulinan: lamun anjeun cicing Dina tingkat nu sarua, anjeun Inevitably bakal mimiti kaleungitan," nyebutkeun Kirill Gerasimov, anu meunang kahiji Rusia jawara di Texas hold Em tipe pang populerna of Poker dina taun. Sejen professional pamaén Ivan Demidov Satuju jeung manéhna dina, sanggeus Jadi nu kadua di paling Bergengsi poker jawara, world series Of poker WSOP, manéhna meunang $, Juta: "Ieu kaulinan ngajarkeun kasabaran, Sahingga gancang optimal kaputusan, kareta Ketahanan emosional jeung fisik, observasi, Memori, logika, intuisi. Tapi waktu nu diperlukeun waktu Pikeun ngamekarkeun qualities ieu ka kasampurnaan." Lamun diputer poker, anjeun Kudu nungkulan rupa-rupa informasi: Terus ngitung probabiliti kumaha gedé Mah chances unggul jeung kartu single?. jeung kartu ieu? jeung di waktu nu sami Mikir ngeunaan musuh urang belah, Niténan na ungkapan raray, sapuan. Kaulinan bisa lepas sababaraha jam Jeung merlukeun konsentrasi, fluency dina Maen téhnik, jeung diri kontrol. "Sukses, anjeun kudu teu Ngan ngawangun strategi jeung taktik Game anjeun sorangan, tapi ogé Pikeun ngarobah eta, adapting ka Pamaén séjén, nyaeta, jadi plastik," Confirms psychotherapist Irina Denisova.

"Jeung anjeun kudu diajar Éta, teuing." Total winnings di sagala Rupa poker turnamén leuwih tilu Taun katukang totaled $.

"Di poker sakola, urang Ka kasampak di urang kartu Pamungkas," nyebutkeun Ilya Bezugly, pondok-Time player, Diréktur redaksi majalah Maxim. Kahiji anjeun kudu kasampak di Lawan kartu upami mungkin jeung, Paling importantly, evaluate réaksi maranéhanana Pikeun kaulinan: sacara saksama kasampak Di maranéhanana sapuan, ungkapan raray Jeung amanat naon anu anjeun Nempo, teu naon anu maranehna nyebutkeun.Nu komponén utama mah kasuksésan Ieu nya éta kamampuh pikeun "Maca" jalma, " aya dina Kirill Gerasimov. Beda pisan jelema dina watesan Tingkat game jeung karakter tipe Ngumpulkeun di méja judi.

Eta bisa jadi dalapan pamaén Ngalaman jeung dua beginners, sarta Dua ieu utamana bahaya, sabab Bisa mimiti muterkeun tanpa cocog Kartu maranéhanana tahan.

Dina hal ieu, pamaén séjén Geus meta dumasar teu dina Logika poker, tapi dina pamanggih Kumaha beginners nempo maranéhanana saterusna pindah. Haircuts, gerakan leungeun, komo brand A lalajo sadaya mantuan ngarti Unggal pesaing séjénna. "Dina rasa, poker gaya Pamaén pikeun ngamekarkeun kamampuh pikeun Empathize, sanajan dina hal ieu Maranehna teu ngudag pohara luhur Tujuan," nyebutkeun psychotherapist Viktor Panther, " Saprak éta téh perlu pikeun Ngarti séjén dina poker dina Raraga ngelehkeun eta sooner.Poker gede latihan program nu Ngajarkeun anjeun pikeun maca émosi Jeung paripolah batur jeung narima Pikeun jalma anu maranehna," satuju Irina Denisova. "Komo lamun ngan pikeun Cobi lamun lawan anjeun nu Bluffing, jeung bluff diri leuwih confidently." Teu unggul poker gumantung Leuwih dina skill atawa kasempetan? Salaku loba sakumaha nu ayeuna Urang remen ka cacah dina Ni mat rejeki, matematikawan geus Dibuktikeun yén kasuksésan langsung patali Jeung skill.

Kacindekan ieu bisa jadi ngarobah Panerapan sababaraha nagara nu ngartikeun Poker minangka salah sahiji bahaya Kaulinan judi, jeung bakal mere Eta kasempetan pikeun ngagabung kulawarga Logika kaulinan anu resmi diakuan Ku nu IOC salaku olahraga: Catur, checkers, sasak kartu game Jeung indit.

Salila tilu bulan, matematikawan ti Hamburg Institute of hukum jeung Ékonomi Jerman kacatet sadaya kaulinan Online of Texas hold em-Paling populér vérsi poker di Internet. Sanggeus nganalisis hasil tina kaulinan Dimaénkeun ku rébu urang, maranéhanana Datang ka kacindekan yen fortune Imut leuwih sering pikeun maranéhanana Anu diputer sahenteuna hiji rebu Kombinasi nu pakait jeung kira-Kira jam "live" ulin atawa Jam dina mode online, di Mana game sok mana leuwih gancang. Kacindekan ieu ogé dikonfirmasi ku Panalungtikan Sean McCulloch, sistem komputer Scientist di Ohio state University USA.

Sanggeus evaluating leuwih ti juta Poker kaulinan di Internét, manéhna Datang ka kacindekan yen ngan Di antarana ahir jeung kartu Wangsit jeung mangka hiji anu Meunang paling suksés leungeun ngéléhkeun.

Dina sakabeh kasus séjén, nu Paling ngalaman pamaén ngéléhkeun.

Manéhna meunang Monaco Rai-Di-kapala media rusia poker Pasanggiri Monaco Rai Tangtangan jeung Win $.

"Cara pangalusna pikeun ngarti Jalma sejen nyaéta pikeun diajar Ngarti jeung ngarasa sorangan," Artur Voskanyan geus pasti. Salila game, anjeun kudu ngadalikeun Diri anjeun sadaya waktu: ngandalikeun Kabagjaan lamun kombinasi gede ragrag Kaluar, jadi percaya diri jeung Tenang lamun a goréng kaulinan dimaénkeun. Timer kontrol jeung stabilitas psikologis Nu paling penting qualities of A suksés pamuter. Nurutkeun Ivan Demidov, poker ngajarkeun "Sok tetep sober sirah, teu Pikeun meunangkeun dihurungkeun ku gagal, Teu nyoba outplay hiji anu Mikanyaah ka anjeun." nyieun kuring ambek." Sejen gairah poker pamaén, Pamaén ténis Yevgeny Kafelnikov, percaya Yén poker, kawas ténis, kawani Tumuwuh jeung diri kapercayaan: "Upami Teu kitu, eta ngan saukur Teu mungkin keur meunang.Dina menit kadalapan, kuring kaleungitan Kabeh mah gedé chip," recalls Ilya Bezugly. Kaluar tina boredom, kuring mimiti Diputer bad kartu-mah dimimitian Nyokot resiko kurang. Jeung lalaunan ditujukeun off.

Jadi kuring jadi juara." Ieu téh piquancy of poker.

Anjeun bisa jadi inexperienced pamuter Jeung, kawas Ilya, meunang hiji Pasanggiri jeung, sabalikna, sampurna master Seni bluffing, geus pangalusna diatur Kartu mungkin, ulin brilliantly jeung Masih leungit.

Salaku hasilna, contona, bad bit néng. bad ngéléhkeun, nu takwa ku Sadaya pamaén, lamun lawan, sanajan Sagala probabilistik layouts, disangka narima Persis kartu nu mawa manéhna meunangna. Eta hésé salamet eleh, utamana Lamun mertimbangkeun sorangan nu ngelehkeun. ieu téh teu gampang terus Sanggeus kaleungitan game kitu ogé Unggul loba duit. Tapi poker ngajarkeun pamaén naek Nepi sanggeus tumiba. "Dina kaulinan, jadi dina Kahirupan ieu, aya jalma anu Ngawadul yen maranehna sial, jeung Jalma anu nyokot tanggung jawab," Nyebutkeun Viktor Panther. "Sababaraha urang disebatkeun rejeki Kalolobaan nyingkahan questioning lampah sorangan, Batur nunda dina komo leuwih Usaha jeung, sakumaha aturan, ngahontal kasuksésan.Poker mangrupa kasempetan gede ngajajah Hubungan anjeun jeung duit," nyebutkeun Artur Voskanyan. Dina sababaraha hal, eta ngajarkeun Anjeun teu overestimate peran duit Dina kahirupan jeung struktur waktos anjeun. Anjeun bisa ulin pikeun nanaon Lian ti duit nyata, kaasup Dina Internet. Nurutkeun Ilya Bezugly, " anjeun meunangkeun Pelesir teu ti menang duit, Tapi tina kanyataan yen anjeun meunang." Jeung can, lamun chip Teu boga harga, mangka kaulinan Strategi robah, pikagumbiraeun mana anu Jauh, nu kawani leungit. Ku alatan éta, loba poker Fans, guna pikeun bisa ulin Duit nyata jeung teu méakkeun Sagala earnings maranéhanana dina kaulinan, Nyieun tangtu cagar tunai pikeun Kaulinan, dipikawanoh minangka bankroll. Pikeun hiji peuting maranéhanana meuli Chip pikeun kaulinan, contona, pikeun Sapuluh rebu lamun maranehna meunang, Maranéhanana bisa meunangkeun ti dua Puluh ka tilu puluh rebu, Lamun maranehna leungit, maranéhanana baris Méakkeun jumlah comparable ka harga Tiket film.

Winnings nambahkeun ka bankroll: janten Cadangan emas, ngembang salaku kaulinan Nu boga anak ngaronjatkeun.

Salaku hasilna, pamuter meunang kasempetan Pikeun ilubiung dina leuwih mahal Turnamén, mana nu winnings, masing-Masing bisa jadi gede. "ETA SACARA GAMPANG DIAJAR ATURAN, TAPI ANJEUN KUDU DIAJAR ETA SADAYA NU HIRUP ANJEUN: LAMUN ANJEUN CICING DINA TINGKAT NU SARUA, ANJEUN INEVITABLY MIMITI LEUNGIT." Cara séjén pikeun kadali Finances anjeun pikeun nyetel hiji Limit pikeun diri ti pisan Awal, sarta sanggeus taun ka Assess anjeun ku kauntungan jeung Karugian, jeung ngan mangka nyieun Kaputusan ngeunaan dimana jeung kumaha Ulin saterusna. "Judi jeung tuah utama Prerequisites pikeun nyeri kecanduan ka Mana wae game," ngécéskeun psychotherapist Gennady Starshenbaum. Pamuter bakal sok inget ieu Rarasaan amis alus tuah, narékahan Pikeun deui jeung deui manéhna Relives eta jeung dimimitian pikeun Mariksa: rejeki teu bener bogoh Ka manéhna? Manéhna leungiteun jeung hayang ulin Komo leuwih. Saeutik demi saeutik, jadi leuwih Hésé pikeun manéhna pikeun ngadalikeun Dirina, kahayang pikeun ulin jadi Ngan tujuan dina kahirupan." Kawas Gennady Starshenbaum, psychotherapist Bayu Valleur ngaruwat maranéhanana anu Kakurangan ti kaleuleuwihan maranéhanana kudu muter. Nurutkeun manéhna, ieu biasana panganut Murni judi fans mesin slot, Blackjack, anu patali jeung hiji Hayalan ngarasa yén pamaén bisa Ngadalikeun tuah. "Poker teu ngan hiji Game judi, tapi ogé hiji Strategi game, nu wates résiko Kecanduan " nyebutkeun mark Waller.

Pamaén saperti nu leuwih gampang Boga masalah jeung duit, tinimbang Kecanduan minangka saperti: ieu ngawengku Rumaja anu maen judi online Maké kolotna kiridit kartu, jeung Sawawa anu bray dina lingkaran Setan: maranéhanana nginjeum duit deui Jeung deui mayar off hutang.".




pppoker ngundeur app pikeun komputer anjeun pppoker vegas booming kkpoker pppoker intan jujur poker kamar tanpa bot pppoker union di Rusia pppoker bot hud pikeun pppoker kkpoker review pokerbros hacking