Program PokerStrategy Equilab

Klik dina Analyzer aksara di Equilab menu

Program urang méré anjeun kasempetan pikeun nganalisis equity ngalawan individu leungeun atawa spéktraSajaba ti éta, hatur nuhun ka loba saringan, anjeun bisa mariksa equity dina rupa-rupa skenario game. Naon kahayang teu konsép 'equity'mean? Equity (di rusia: pangsa) ukuran harepan anjeun ngabagikeun dina Bank dina kaayaan dibikeun. PokerStrategy Equilab nganalisa lawan anjeun-rupa kamungkinan leungeun dina kaayaan husus, eta méré anjeun perlu nilai equity, nu bisa anjeun pake pikeun assess kumaha nguntungkeun nu tangtu kaayaan game ieu keur anjeun. Nu jandela utama ngidinan anjeun pikeun ngitung equity dumasar kana rupa-rupa saringan. Pikeun nangtukeun equity, anjeun kudu ngasupkeun leungeun atawa leungeun spéktra sahenteuna dua pamaén. Sakali anjeun tos nyetel sadaya saringan anjeun tempo fit, klik dina 'Laju' jeung equity persentase nilai bakal némbongan gigireun unggal pamaén. Ulah nu anjeun hoyong bagikeun anjeun itungan jeung nu séjén? Saterusna klik dina 'Nyalin salaku téks' atawa 'Nyalin salaku BB code' jeung asupkeun téks disalin dimana wae anjeun hoyong. Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan Equilab program, kitu ogé jawaban pikeun nu mana wae nu mungkin patarosan ngeunaan Eta, mangga nganjang ka forum urang: skenario Analyzer ngidinan anjeun pikeun ngitung equity postflop. Alat ieu nganalisa poténsial kartu nu bisa nembongan dina turn jeung walungan, jeung nembongkeun nu pakait jeung equity. Nangtukeun leungeun anjeun, kitu ogé leungeun lawan anjeun atawa range of leungeun, jeung nangtukeun flop kartu.

Sajaba ti, anjeun bisa mikir ngeunaan naha anjeun hayang cacah ngan kartu hiji tangtu jas - jang ngalampahkeun ieu, klik dina jas pakait dina sudut katuhu ti chart.

Sanggeus anjeun geus asup sagala informasi, sadaya nu tetep nyaéta pikeun klik dina 'Nganalisis ngahurungkeun kartu', nu satutasna equity pikeun sadaya mungkin ngahurungkeun kartu bakal dipintonkeun. Upami anjeun hoyong pikeun nganalisis equity dina walungan, anjeun kudu nangtukeun ngahurungkeun kartu jeung klik dina 'Nganalisis walungan kartu'. Unggal sésana kartu dina dek, babarengan jeung anak pakait equity, bakal dipidangkeun dina kolom beulah katuhu tina skenario analyzer. Katilu alat, nu kaasup dina PokerStrategy Equilab, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalatih jeung nguji pangaweruh anjeun dina equity estimasi.

Ku ngaklik dina 'equity Palatih' dina Equilab menu, anjeun bisa lulus salah sahiji siap-dijieun tes atawa pakakas husus spéktra sorangan.

Mun anjeun geus siap pikeun ngamimitian workout anjeun, klik dina Start sési latihan', terus test muka.

Dina unggal tugas, anjeun bakal kudu estimasi anjeun equity dumasar kana leungeun anjeun, anjeun lawan bulan, jeung Papan kartu. Sakali anjeun geus asup anjeun equity pilihan, anjeun bisa ngabandingkeun eta ka nu bener hasilna ku ngaklik 'Ngahasilkeun' tombol nu aya dina jawaban anjeun pilihan. Sanggeus éta, anjeun bisa ngaléngkah ka hareup tugas jeung terus latihan pikeun salami anjeun hoyong. Lamun anjeun mutuskeun nepi ka rengse workout anjeun, balik ka 'hasil Ahir' di handapeun jandela, terus anjeun bakal dipidangkeun tinjauan tina hasil anjeun. Anjeun bakal diajar kumaha akurat anjeun equity taksiran éta, naon anu anjeun skor sakabéh ieu dina test ieu, jeung kumaha badag anjeun panggedéna jeung pangleutikna baku ti bener kaputusan ieu.




aya nu mana wae nu loka poker tanpa bot kkpoker download bot for maen poker pppoker toko odds kalkulator poker béntang pokerbros apk pppoker app kkpoker harita poker ngalawan bot pppoker net download