Review of Poker buku. Bagian hiji.

Éta meureun teu mungkin keur Maca sagalana

Kuring nunda kaluar daptar buku Di bagian jeung gambaran ringkes Tina unggalDi dieu kang naon metot. Unggal buku kadua anu disebut "Salah sahiji pangalusna", nu teu Bisa tapi aya alarming. Jadi lamun sababaraha buku tétéla Jadi lengkep, sorry, mess a, Pastikeun anjeun unsubscribe! Ku kituna goblog jalma, kaasup Kuring, teu runtah waktu maranéhanana Dina ieu panulis karya. Doyle dileupaskeun sorangan buku, keur Hiji dua-time jawara dunya. Antarana sababaraha rupa nu beda-Beda poker dina buku, Brunson Dibawa dina pamaén pangalusna di waktu.

"Supersystem" dirancang pikeun pamaén Anu mibanda sahanteuna sababaraha pangalaman.

Buku geus dubbed nu " poker Kitab Suci." Nepi ka poé ieu, Sababaraha nganggap hal éta a Must-maca pikeun sadaya poker pamaén. Vérsi leuwih lengkep kahiji Supersystem.

Komo loba pamaén béntang nu Aub dina buku, jeung bagian Dina psikologi poker téh kaasup.

Ieu téh alus jeung angka Nu gede ngarupakeun poker téma Jeung game variasi.

Tapi, salaku bisa nempo, nu Bagian leuwih aya dina buku, Kurang perhatian mayar pikeun unggal topik.

Ku alatan éta, buku kuciwa Jalma loba. Hal ieu dianggap nu "fundamental Buku dina poker". Buku examines faktor anu kudu Dianggap lamun nyieun kaputusan. Jeung, tangtu, dasar poker téhnik. Poker tiori dumasar kana lengkep Matematik kerangka. Ditulis dina kolaborasi jeung ed Gedang, hiji pamaén alus teuing.

Buku ieu bakal dipake pikeun Pamaén anu geus mastered wates Hold em jeung jalma anu Hayang ngarti the intricacies of No-wates poker.

Dina buku ieu, pikeun kajelasan, Tipe ieu of hold em Terus dibandingkeun. Buku dibagi kana "Teori", nu Nyadiakeun perlu dasar pikeun beginners, Jeung "Gagasan pikeun pertahanan jeung Ngalanggar".

Tapi nyaho utama range masih Patut eta

Bagian kadua geus ngandung conto Husus jeung gagasan nu bisa Jadi dipikaresep pikeun pamaén ngalaman. Buku nyertakeun ampir kabéh konsep Dasar poker game jeung loba Kaayaan, jeung ngawengku loba saran Pikeun maen jeung leungeun nu tangtu. A kebat kali karya ieu Reprinted dina raraga pikeun tetep sasuai.

Dasar pentingna nyaeta bagian "Patarosan Jeung jawaban".

Saméméh maca eta, urang ngusulkeun Anjeun pikeun familiarize diri jeung Dasar of poker.

Tapi dina raraga master buku Ieu, anjeun kudu tingkat luhur Of understanding of Texas hold em.

Karya ieu aimed di duit Tunai alus pamaén anu geus Megatkeun pikeun berlaga di turnamen. "Pasanggiri poker pikeun profésional" Dirancang pikeun ngaluyukeun éféktif tunai Strategi dina poker pasanggiri lingkungan. Béda antara duit tunai jeung Turnamén anu jelas pisan di jéntré. Sacara Umum, lamun anjeun ngan Dimimitian anjeun poker karir, anjeun Teu kudu muka buku ieu can. Anjeun moal manggihan téori dasar Dina eta. Ditulis ku ed Gedang jeung Mason Malmuth. Ngaran speaks for sorangan. Sanggeus learning teori, anjeun bakal Bisa nguji kaahlian anjeun dina Leuwih ti lima puluh control Leungeun, nu bakal ngawanohkeun anjeun Pikeun Umum jeung husus solusi Lamun diputer hold em.

"Milih leyuran anjeun sorangan, Terus ngabandingkeun eta jeung pangarang' Penalaran jeung maranéhanana kaulinan." Hal ieu dianggap salah Sahiji pangalusna manual dina tujuh-Kartu stud poker.

Ieu téh hiji pituduh nu Lengkep dina kumaha meunang dina Tipe ieu of sedeng-wates poker. Dirancang pikeun pamaén ngalaman.

Salah sahiji anu pangalusna buku Dedicated ka tipe ieu of poker.

Buku geus ngan kaca: garing, Singket informasi jeung conto husus. Tindakan nu teu mungkin di Unggal babak dagang, bahaya jeung Parentah nu lengkep. Di ahir, anjeun bakal manggihan Kumpulan tina masalah jeung solusi Nu lengkep. lamun maranehna ngajawab di dieu Ngeunaan Karo atawa Schoonmaker, mangka Ieu oge bakal jadi hal salah. Poker buku bisa ngajarkeun anjeun Cara maca urang. Ieu téh diajarkeun ka extent Sababaraha ku sakumna dunya sastra Alus, jeung pangalaman hirup. lamun jawaban di dieu téh Ngeunaan Karo atawa Schoonmaker, eta Oge bakal salah. Poker buku bisa ngajarkeun anjeun Cara maca urang.

Ieu téh diajarkeun ka extent Sababaraha ku sakumna dunya sastra Alus, jeung pangalaman hirup.

Well, naha teu bisa maranéhanana?.

Poker buku ngajarkeun anjeun pikeun Mikir jeung niténan, jeung lamun Hiji jalma téh bisa nunda Abilities maranéhanana kana prakték dina Kahirupan, mangka maranéhanana baris jadi Hakim alus jalma.

Upami teu kitu, aya buku Nu bakal mantuan manéhna. Buku teu goréng, jeung kuring Geus maca kalobaannana. Ieu téh penting teu ngan Pikeun nyalin stupidly nasehat yén Manéhna méré dina buku ieu, Sakumaha biasa, anjeun kudu mikir Keur diri, teu aya ngarengsekeun Freebie.




poker asisten program ngundeur pppoker ka laptop anjeun ngundeur pppoker pikeun bébas poker forum helpers calculator for maen poker nanas poker bot play online pppoker intan poker bot for free poker bot jujur poker kamar tanpa bot